Close

Bufet Jurídic

Contractació laboral, acomiadaments, càlcul de nòmines, prestacions, incapacitats, jubilacions…. siguis empresari, emprenedor o treballador tindràs clars els teus drets.


Perquè el dret de família no és només separacions i divorcis: et podem ajudar en temes de filiació, adopció, capítols matrimonials, modificacions de mesures, assumptes familiars amb element d’estrangeria, ………….. i moltes coses més!!!


El dret de societats i el dret dels negocis son inseparables en la vida de les empreses. Des de les relacions entre els propis socis fins a les relacions amb els clients, proveïdors, consumidors i altres operadors en el món econòmic, podem assessorar-te per a que visquis amb mes tranquil·litat.


En poc menys d’un any els arrendaments urbans a Catalunya han sofert un “atac” de modificacions i novetats legislatives. des de la limitació dels preus de lloguer fins a la prohibició, en alguns casos, dels desnonaments inclús per manca de pagament. Informa’t, doncs un desconeixement de la legislació et pot costar ara molt car!


Res ens agrada tant poc com pagar impostos. A Bassols-Fabian t’ajudem a complir amb les teves obligacions i a que paguis els impostos justos.


Escriu-nos per rebre una primera consulta

Actualitat més recent del blog